Voorzieningen

Stroom & Water

Passantenhaven Breda biedt u moderne stroom- (16 ampère) en waterlevering door middel van aanuit.net. U kunt de stroom- en waterlevering helemaal zelf activeren en beëindigen en de betaling gaat volledig automatisch. Registreer u zelf alvast, gratis en eenmalig, op www.aanuit.net. Hierna kunt u voortaan van ieder aanuit.net-punt in Nederland gebruik maken. Let op: water is enkel voorhanden aan de steiger 'Prinsenkade Noord'.

Sloepverhuur Breda

Sanitair, afval en beveiliging

De haven beschikt ook over sanitair (toiletten en douches) om u van alle gemakken te voorzien en een langer verblijf mogelijk te maken. Ook afval kunt u bij ons kwijt in de daarvoor bestemde container. U vind deze afvalcontainer naast het toiletgebouw bovenaan de steiger 'Prinsenkade Noord'. Verder zijn de steigers beveiligd met een toegangshek inclusief een magnetische slot voor een veilig verblijf voor uzelf en uw schip. Na telefonische aanmelding krijgt u van de havenmeester een actuele toegangscode voor dit hek. Helaas kunnen wij u (nog) geen wifi faciliteit bieden. Dit verwachten wij voor komend vaarseizoen wel te kunnen bieden. Tot slot bieden wij ook havengidsen aan. Deze liggen voorradig in het toiletgebouw en zijn verder op aanvraag ook beschikbaar. Heeft u verder nog aanvullende vragen over het bovenstaande dan vernemen wij dat graag van u.

Ruimte voor 40 boten

De steigers zijn in totaal bijna 250 meter lang en doordat aan de steiger aan de Nieuwe Prinsenkade (noord) boten dubbel of zelfs driedubbel kunnen liggen is er ruimte voor ongeveer 40 boten.

kerk

Check beschikbaarheid

[bookly-form category_id="3" service_id="12" hide="categories,services,service_duration,staff_members,date,week_days,time_range"]
[bookly-form category_id="3" service_id="12" hide="categories,services,service_duration,staff_members,date,week_days,time_range"]