Evenementen
Kalender

Havenfeesten 18-19-20 Aug 2023

De havenfeesten van Breda komen weer terug! Dit jaar toveren verschillende horeca ondernemers onze haven weer om tot een groot feest vol muziek en gezelligheid. In het weekend van 18,19 en 20 augustus vind je onder andere 3 podia, een Q-music foute party, silent disco, het grote meezing festijn en meer. Gratis toegang en voor iedereen wat wils. 

Tijdens het evenement zal er een tijdelijke opbouw van pontons zijn in de haven. De doorvaart langs deze pontons betreft 6.24 meter. Ook worden er lampjes aan de zijkant van de pontons gehangen, zodat deze in het donker zichtbaar blijven. Het calamiteiten nummer betreft: 0619070331

Er zullen ook diverse wateractiviteiten plaatsvinden in de havenbak. Denk hierbij aan activiteiten zoals suppen, waterbikes en waterballen. Voor degenen die van watersport houden, kan dit een leuke kans zijn om deel te nemen aan deze activiteiten.

Het opbouwen van de pontons voor de Havenfeesten zal beginnen op 15 augustus, en na afloop van de feesten worden de pontons weer verwijderd op dinsdag 22 augustus. Hieronder is de plattegrond te zien van de (passanten)haven tijdens het evenement.

Brand Parkies Juli & Aug 2023

Brand parkies is een gratis festival in het Valkenberg stadspark gedurende de maanden juli en augustus. Elke dinsdagavond ligt het gehele park vol met kleedjes en klinkt er live muziek vanuit de verschillende podia. Drankjes mogen zelf meegenomen worden zolang het geen glas is, maar aarzel niet om een drankje bij de bar te halen. Zo houden we Parkies gratis toegankelijk.

Na het evenement bruist de binnenstad vaak nog even door in een van de vele cafés en kroegen. Ook zijn er silent disco’s te vinden waar nog even gedanst kan worden. 

Benieuwd naar de optredens? Klik om meer info

 

Breda Barst 15-16 Sep 2023

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 september komt Breda Barst terug naar het Valkenberg stadspark. Dit gratis festival wordt al georganiseerd sinds 1994 en is een mix van rock, pop, hiphop, dance en meer. Het is een festival voor jong en oud, of je nu komt voor de optredens of de gezelligheid, iedereen is welkom.

 Voor meer informatie over het programma, klik op de meer info knop.

De tranen van van Cooth 26 Aug 2023

Tranen

Op 26 augtus 2023 keert het jaarlijkse festival De Tranen Van van Cooth terug. Zoals de naam al verklapt vindt het evenement plaats bij het van Coothplein in Breda. Het omvat liveoptredens  van lokale artiesten en bands die verschillende muziekstijlen vertegenwoordigen, zoals pop, rock, jazz, blues, klassiek, folk en meer. Het wordt ook wel het “gratis meezingfeest van Breda” genoemd.

Voor meer informatie over het evenement kan je de officiële website bezoeken via de onderstaande button.

Check beschikbaarheid

[bookly-form category_id="3" service_id="12" hide="categories,services,service_duration,staff_members,date,week_days,time_range"]
[bookly-form category_id="3" service_id="12" hide="categories,services,service_duration,staff_members,date,week_days,time_range"]
× Stuur een bericht aan de Havenmeester!