Voorzieningen

Stroom & Water

Passantenhaven Breda biedt u moderne stroom- (16 ampère) en waterlevering door middel van aanuit.net. U kunt de stroom- en waterlevering helemaal zelf activeren en beëindigen en de betaling gaat volledig automatisch. Registreer u zelf alvast snel, gratis en eenmalig op www.aanuit.net! Hierna kunt u voortaan van ieder aanuit.net-punt in Nederland gebruik maken. v

Sloepverhuur Breda

Sanitair, afval en beveiliging

De haven beschikt ook over sanitair (toiletten en douches) om u van alle gemakken te voorzien en een langer verblijf mogelijk te maken. Ook afval kunt u bij ons kwijt in de daarvoor bestemde container en om u een zo veilig mogelijk gevoel te geven, is de haven beveiligd met een magnetisch slot. Na telefonische aanmelding krijgt u van de havenmeester een actuele toegangscode. Tevens is er in de prinsenkade(noord0 gratis wifi. De code wordt door de havenmeester verstrekt.

Ruimte voor 40 boten

De steigers zijn in totaal bijna 250 meter lang en doordat aan de steiger aan de Nieuwe Prinsenkade (noord) boten dubbel of zelfs driedubbel kunnen liggen is er ruimte voor ongeveer 40 boten.

× Stuur een bericht aan de Havenmeester!